Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk is uitdagend werk belangrijk, net als leuke collega’s en een fijne werksfeer. Maar in de keuze voor een nieuwe baan kijk je ook goed naar de arbeidsvoorwaarden. Logisch! Bij ICTRecht staat het welzijn van onze medewerkers voorop. Daar draagt een goed pakket arbeidsvoorwaarden aan bij. Over het salaris zijn wij transparant en de salarisrange op basis van ervaring vind je voor elke functie terug in de vacature. Maar wij bieden je meer! Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden: 
 

 • Wij snappen heel goed dat er meer in het leven is dan werk. Ontspanning en vakantie nemen is belangrijk! Van ons krijg je daarom 29 vakantiedagen (o.b.v. 40u) en 8% vakantiegeld.
   
 • Je zal meegaan in de bedrijfsbrede bonusregeling. Dit betekent een bonus van 4% bij het behalen van de bedrijfsdoelstelling. 
   
 • Naast een jaarlijks opleidingsbudget van €1500,- ontvang jij €500,- (vrij te besteden) keuzebudget en €50,- p/m tegemoetkoming voor het leasen van een (elektrische) fiets. Verder ontvang je een maandelijkse internetvergoeding van €30 en een thuiswerkvergoeding.
   
 • Onze medewerkers maken ICTRecht. Daarom zetten we graag in op jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij ons krijg je volop mogelijkheden om je via opleidingen verder te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het volgen van de opleiding tot AI Compliance Officer (CAICO), de FG-opleiding, deelname aan het CIPP/E examen of training en opleidingen aan onze ICTRecht Academy.
   
 • Passende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden op zowel inhoudelijk vlak als andere niveaus/afdelingen binnen ICTRecht. 
   
 • Wij begrijpen dat er meer in het leven is dan werk alleen. Verplichte kantoortijden kennen wij daarom niet. Flexibel werken is de norm en je krijgt de ruimte om, in overleg, je eigen werktijden en werkplek te bepalen. Hierbij bieden we je alle benodigde online tools, zodat je altijd op een prettige manier kunt werken. Kom je naar kantoor? Daar is uiteraard een fijne werkplek voor je beschikbaar. Met elke dag een lekkere lunch.
   
 • Bij ons geen minimaal of maximaal aantal kilometers. Wij vergoeden alle door jou gemaakte kilometers met de wettelijke maximale vergoeding. Kom je met het OV, dan ontvang je van ons een NS-Businesskaart. 
   
 • Wij bieden een goede pensioenregeling via Zwitserleven. Geen zorgen dus voor later.
   
 • Altijd al eens vanuit het (zonnige) buitenland willen werken? Ook dat is mogelijk. Na vier jaar dienstverband bieden wij de mogelijkheid om voor een periode in het buitenland te werken via SweetSpot. 
   
 • Toegang tot (onafhankelijke) financieel adviseurs van Equip. Heb jij vragen over bijvoorbeeld het kopen van een huis, budgetteren, een (studie)schuld afbetalen of beleggen? Dan staan de financieel adviseurs van Equip voor je klaar!
Evenementen & Uitjes
Denk aan onze maandelijkse BARRecht
Academy
Altijd blijven groeien met onze (inhouse) trainingen, opleidingen en webinars via de ICTRecht Academy
Lunch
Elke dag een compleet verzorgde lunch met je collega's
Gadgets
Een laptop en iPhone (ook voor privégebruik)
Bonusregeling
Geld is niet het belangrijkste (maar een extra bonus is stiekem toch wel lekker)!
Persoonlijke coach
Hier kan je altijd terecht om op een laagdrempelige manier wijzer te worden over jouw geldzaken
Fietsplan
Een fietsplan via Lease a Bike waarbij wij €50,- bijleggen voor het leasen van een (elektrische) fiets. Want fietsen is gezond!
Werken in de zon
Werken en je als professional verder ontwikkelen vanuit het (zonnige) buitenland. Dat kan bij ons via Sweet Spot Abroad!