Onze arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk is uitdagend werk belangrijk, net als leuke collega’s en een fijne werksfeer. Maar in de keuze voor een nieuwe baan kijk je ook goed naar de arbeidsvoorwaarden. Logisch! Bij ICTRecht staat het welzijn van onze medewerkers voorop. Daar draagt een goed pakket arbeidsvoorwaarden aan bij. Over het salaris zijn wij transparant en de salarisrange op basis van ervaring vind je voor elke functie terug in de vacaturetekst. Maar wij bieden je meer! Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden: 

  • Wij snappen heel goed dat er meer in het leven is dan werk. Ontspanning en vakantie nemen is belangrijk! Van ons krijg je daarom 29 vakantiedagen (o.b.v. 40u) en 8% vakantiegeld.
     
  • Onze medewerkers maken ICTRecht. Daarom zetten we graag in op jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij ons krijg je volop mogelijkheden om je via opleidingen verder te ontwikkelen.
     
  • Flexibel werken is de norm voor ons. Je krijgt de ruimte om, in overleg, je werktijden en werkplek te bepalen. Hierbij bieden we je alle benodigde thuiswerkfaciliteiten en online tools, zodat je altijd op een prettige manier kunt werken. Kom je naar kantoor? Daar is uiteraard een fijne werkplek voor je beschikbaar. Met elke dag een lekkere lunch.
     
  • Daarnaast bieden we je een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling via Zwitserleven.
Evenementen & Uitjes
Denk aan onze maandelijkse BARRecht en jaarlijkse trip naar Ibiza
Fietsplan
Want fietsen is gezond
Academy
Altijd blijven groeien met onze (inhouse) trainingen, opleidingen en webinars via de Academy
Lunch
Elke dag een compleet verzorgde lunch met je collega's
Een laptop en IPhone (ook voor privégebruik)
Winstdeling
Je deelt bij ons mee in de winst bovenop een vast salaris
Powered by Emply