Amsterdam

Jollemanhof 12, 1019 GW Amsterdam

Ons kantoor beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is de locatie zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt vlakbij station Amsterdam Centraal en er bevinden zich diverse bushalten en tramhaltes in de directe omgeving.

Plan je route

Groningen

Leonard Springerlaan 35, 9727 KB Groningen

Ons kantoor beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is de locatie zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt vlakbij het Centraal Station van Groningen en er bevinden zich diverse bushalten in de directe omgeving.

Plan je route

Maastricht

Stationsplein 8-K 6221 BT in Maastricht

ICTRecht Maastricht bestaat momenteel uit een hecht team van 10 gepassioneerde professionals. Gevestigd in de Colonel met schitterend uitzicht over één van de mooiste en oudste steden van Nederland, ademen we hier innovatie, samenwerking en groei.

Ons kantoor beschikt over parkeergelegenheid. Bovendien is de locatie zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt vlakbij station Maastricht en er bevinden zich diverse bushalten en tramhaltes in de directe omgeving.

Plan je route

Enschede

Hengelosestraat 500, 7521 AN Enschede

Vanaf april 2024 heeft ICTRecht een vestiging in Enschede. Vanuit deze vestiging ondersteunen we lokale organisaties met uitdagingen op het snijvlak van recht, techniek en security. 

The Gallery is goed bereikbaar met de auto, gebruik hiervoor in je navigatiesysteem het adres Hengelosestraat 500. Dit brengt je naar de straat waar de hoofdingang van The Gallery zich bevindt. De bezoekersparkeerplaatsen met laadpalen bevindt zich aan de voorkant van het pand. Bovendien is de locatie ook zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Hengelo of Enschede is het kantoor te bereiken met bus 9, uitstappen bij halte Westerbegraafplaats/UT.

Plan je route

Eindhoven

Lichttoren 32, 5611 BJ, Eindhoven

Ons kantoor beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is de locatie zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt vlakbij station Eindhoven Centraal en er bevinden zich diverse bushalten in de directe omgeving.

Plan je route