Wat doet ICTRecht?

ICTRecht ondersteunt organisaties bij juridische en security-gerelateerde vraagstukken in het digitale domein. Van advies over privacywetgeving, een vraag over digitalisering van diensten of hulp bij informatiebeveiliging: wij bieden praktische ondersteuning. Van ons geen ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar praktische en proactieve ondersteuning waar we organisaties vanaf dag één mee ontzorgen. En dat al ruim 15 jaar.

Ons employee DNA
 

Zelf aan het stuur staan van je carrière? Bij een organisatie werken waar volop aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling? Je ambities waarmaken binnen een informele en fijne werksfeer? Kom werken bij ICTRecht. Bij ons maak je deel uit van een team van 100+ specialisten op het gebied van legal, security en tech. Wij staan altijd open voor talent: van starter tot ervaren jurist of information security consultant.

Werken bij ICTRecht betekent voor mij: werken in een dynamische omgeving waarbij volop ruimte is voor eigen ontwikkeling. Naast mijn werk als juridisch adviseur ben ik ook trainer bij onze Academy en betrokken bij uitdagende projecten waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. Dat maakt het werk extra leuk!
Esmée Kuyt
Juridisch adviseur

Wie is ICTRecht?

Met een team van meer dan 100 specialisten voorzien wevanuit vier locaties - Amsterdam, Enschede, Groningen, Maastricht en Brussel - onze klanten van deskundig en praktisch advies op het snijvlak van recht, security en tech.

Van startup tot multinational en van overheidsinstantie tot zorginstelling. Wij zijn flexibel, creatief en denken proactief met u mee. Onze specialisten snappen techniek en de bijbehorende juridische aspecten. Onze adviezen zijn concreet en begrijpelijk, en geven blijk van technische kennis.

Unieke combinatie van juridische, security en legal tech specialisten

ICTRecht biedt u een unieke combinatie van specialisten onder één dak.

Wij ondersteunen onze klanten met advies op maat. Dat kan op afstand vanuit ons eigen kantoor. Maar als specialist bij ICTRecht kan je ook actief deel uitmaken van een team bij de externe opdrachtgever in de vorm van detachering.

Onze specifieke interesse in het snijvlak van recht en IT heeft er ook voor gezorgd dat we unieke expertise hebben opgebouwd op het gebied van Legal Tech. Ook daarin ondersteunen wij organisaties. We maken overigens ook zelf actief gebruik van software om efficiëntie en kwaliteit te waarborgen.

ICTRecht heeft haar eigen opleidingsinstelling. Onze Academy is geaccrediteerd door o.a. de Nederlandse Orde van Advocaten. Door een breed scala aan juridische (inhouse) opleidingen, trainingen en webinars, bieden wij eindeloze mogelijkheden voor continue (bij)scholing en groei in de richting die jij ambieert. 

Bekijk onze vacatures
Powered by Emply