Over ICTRecht

Visie & werkwijze

Organisaties zouden niet door complexe regelgeving en security eisen moeten worden geremd in hun ontwikkeling binnen het digitale domein. Wij geloven dat organisaties door de combinatie van praktisch en doorlopend advies slimme digitalisering zorgelozer en efficiënter zullen functioneren.

 

Wie is ICTRecht?

Met een team van meer dan 165 specialisten voorzien we vanuit vijf locaties (Amsterdam, Enschede, Eindhoven, Groningen en Maastricht) onze klanten van deskundig en praktisch advies op het snijvlak van recht, security en tech.

Van startup tot multinational en van overheidsinstantie tot zorginstelling. Wij zijn flexibel, creatief en denken proactief met de klant mee. Onze specialisten snappen techniek en de bijbehorende juridische aspecten. Onze adviezen zijn concreet, begrijpelijk en geven blijk van technische kennis.

 

 

 

 

 

Een unieke combinatie van Legal, Security en Legal Tech specialisten

ICTRecht biedt een unieke combinatie van specialisten onder één dak. Wij ondersteunen onze klanten met advies op maat. Dat kan op afstand vanuit ons eigen kantoor. Maar als specialist bij ICTRecht kan je ook actief deel uitmaken van een team bij de externe opdrachtgever in de vorm van detachering. 

Onze specifieke interesse in het snijvlak van recht en IT heeft er ook voor gezorgd dat we unieke expertise hebben opgebouwd op het gebied van Legal Tech. Ook daarin ondersteunen wij organisaties. We maken overigens ook zelf actief gebruik van software om efficiëntie en kwaliteit te waarborgen. 

ICTRecht heeft haar eigen opleidingsinstelling. Onze Academy is geaccrediteerd door o.a. de Nederlandse Orde van Advocaten. Door een breed scala aan juridische (inhouse) opleidingen, trainingen en webinars bieden wij eindeloze mogelijkheden voor continue (bij)scholing en groei in de richting die jij ambieert.