Het verhaal van Prija

Wij stellen onze collega Prija een aantal vragen. Over haar rol bij ICTRecht en hoe zij werken bij ICTRecht ervaart. Lees snel verder!

Stel jezelf eens voor...

Mijn naam is Prija en ik ben sinds 1 december 2020 juridisch adviseur bij het detacheringsteam van ICTRecht.

Waarom besloot je bij ICTRecht te solliciteren?

Ik vond privacy heel interessant en wilde mij daar verder in ontwikkelen. Door de vele trainingen die binnen ICTRecht worden aangeboden, zag ik de mogelijkheid om mijn kennis te verdiepen en verbreden en dat ook meteen in de praktijk te brengen. Wat me specifiek aansprak aan Detachering is dat je voor verschillende opdrachtgevers werkt, waardoor je heel veel ervaring opdoet binnen verschillende bedrijven en die kennis ook kunt toepassen bij volgende opdrachtgevers.

En bevalt het werken bij ICTRecht? 

Jazeker! De diversiteit in werkzaamheden gecombineerd met de continue nieuwe opleidingsmogelijkheden bevestigen dat werken bij ICTRecht een hele goede stap is geweest. Wat me daarnaast enorm aanspreekt, is de gezellige en leuke sfeer binnen het team. Er zijn veel collega’s met wie ik kan schakelen: om advies te geven en te krijgen. Dit contact is heel laagdrempelig, wat erg fijn is!

Welke studie heb je gevolgd?

Mijn achtergrond is Nederlands recht, afstudeerrichting privaatrecht. Na mijn studie heb ik 4 jaar als advocaat gewerkt, vooral op het gebied van arbeidsrecht. Vervolgens heb ik 9 jaar als juridisch adviseur/consultant gewerkt op verschillende rechtsgebieden (arbeidsrecht, civielrecht en letselschade). Gedurende deze jaren heb ik diverse juridische opleidingen gevolgd. Daarnaast heb ik op organisatorisch vlak ook veel gedaan, waardoor ik andere vaardigheden buiten het juridische om heb ontwikkeld. 

Welke associaties had je bij onze organisatie en bleken die juist te zijn?

Ik had specialistische kennis op het gebied van ICT en recht verwacht, maar nu ik hier werk weet ik dat het zo veel meer is dan dat. ICT en recht is zeker een belangrijk onderdeel, maar daarnaast werken wij heel veel met privacy, bedrijfsjuridische dienstverlening en specialistische deelrechtsgebieden zoals security, cloud en legal tech.

Welke uitdagingen ervaar jij en hoe gaat de organisatie hier mee om volgens jou?

Hoewel de diversiteit in opdrachtgevers leuk is, moet je hierdoor ook goed kunnen plannen en tegelijk flexibel zijn, omdat die planning altijd wel op de een of andere manier zal veranderen. Dat is soms even zoeken, maar komt uiteindelijk altijd wel goed. Als je er zelf niet uitkomt, denkt de organisatie met je mee over hoe dit op te lossen. 

Zou jij anderen aanraden om bij ICTRecht (Detachering) te komen werken? En waarom? 

Ja! Als jij van diversiteit houdt, is dit de perfecte organisatie om jezelf op juridisch inhoudelijk vlak en professioneel vlak te blijven ontwikkelen. Stilstaan is eigenlijk geen optie, je bent voortdurend aan het leren en werken aan uitdagende opdrachten!

Stilstaan is geen optie, je bent voortdurend aan het leren en werken aan uitdagende opdrachten!
Prija Rambali
Juridisch adviseur
Powered by Emply