Ontmoet ICTRecht

Werken bij ICTRecht betekent voor mij: werken in een dynamische omgeving waarbij volop ruimte is voor eigen ontwikkeling. Naast mijn werk als juridisch adviseur ben ik ook trainer bij onze Academy en betrokken bij uitdagende projecten waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. Dat maakt het werk extra leuk!
Esmée Kuyt
Juridisch adviseur

Benieuwd hoe werken bij ICTRecht is?

Wij stellen onze collega Prija een aantal vragen. Over haar rol bij ICTRecht en hoe zij werken bij ICTRecht ervaart.

Stel jezelf eens voor...

Mijn naam is Prija en ik ben sinds 1 december 2020 juridisch adviseur bij het detacheringsteam van ICTRecht.

Waarom besloot je bij ICTRecht te solliciteren?

Ik vond privacy heel interessant en wilde mij daar verder in ontwikkelen. Door de vele trainingen die binnen ICTRecht worden aangeboden, zag ik de mogelijkheid om mijn kennis te verdiepen en verbreden en dat ook meteen in de praktijk te brengen. Wat me specifiek aansprak aan Detachering is dat je voor verschillende opdrachtgevers werkt, waardoor je heel veel ervaring opdoet binnen verschillende bedrijven en die kennis ook kunt toepassen bij volgende opdrachtgevers.

En bevalt het werken bij ICTRecht? 

Jazeker! De diversiteit in werkzaamheden gecombineerd met de continue nieuwe opleidingsmogelijkheden bevestigen dat werken bij ICTRecht een hele goede stap is geweest. Wat me daarnaast enorm aanspreekt, is de gezellige en leuke sfeer binnen het team. Er zijn veel collega’s met wie ik kan schakelen: om advies te geven en te krijgen. Dit contact is heel laagdrempelig, wat erg fijn is!

Lees het hele interview met Prija
Ik vind het belangrijk om mezelf continu te ontwikkelen - zowel op vakinhoudelijke expertise als op het gebied van competenties en ‘soft skills’. Bij ICTRecht krijg ik daarvoor alle ruimte en middelen, zoals opleidingen en collega’s om mee te sparren. Je bent immers nooit uitgeleerd!
Kors Monster
Directeur Security
Powered by Emply