Interview

Om een beter beeld te krijgen bij hoe het is om bij onze organisatie te werken, vind je hieronder het interview met Prija!

Kun je jezelf voorstellen?

Mijn naam is Prija, ik ben 39 en ben juridisch adviseur bij ICTRecht Detachering en werkzaam sinds 1 december 2020. 

Hoe lang werk jij al bij ICTRecht?

Ik werk nu 7 maanden bij ICTRecht Detachering. Ik kwam hier werken met wat basiskennis op het gebied van privacy, en ik heb gemerkt dat ik de afgelopen periode heel veel heb bijgeleerd. Er worden heel veel trainingen aangeboden waardoor ik mijn kennis kan opfrissen en vergroten. Daarnaast zijn er heel veel collega’s met wie ik kan schakelen, om advies te geven en te krijgen. Dit contact is heel laagdrempelig waardoor het makkelijk is om met elkaar te sparren. 

Welke studie heb jij gevolgd?

Mijn achtergrond is Nederlands recht, afstudeerrichting privaatrecht. Na mijn studie heb ik vier jaar als advocaat gewerkt, vooral op het gebied van arbeidsrecht. Vervolgens heb ik 9 jaar als juridisch adviseur/consultant gewerkt op verschillende rechtsgebieden (arbeidsrecht, civielrecht en letselschade). Gedurende deze jaren heb ik diverse juridische opleidingen gevolgd. Daarnaast heb ik op organisatorisch vlak ook veel gedaan waardoor ik andere vaardigheden buiten het juridische om heb ontwikkeld. 

Waar kende jij ICTRecht van? 

Ik heb ICTRecht op LinkedIn voorbij zien komen en in de media. 

Welke associaties had/heb je bij de organisatie? 

Ik had specialistische kennis op het gebied van ICT en recht verwacht, maar nu ik hier werk weet ik dat het zo veel meer is dan dat. ICT en recht is zeker een belangrijk onderdeel, maar daarnaast werken wij heel veel met privacy, bedrijfsjuridische dienstverlening en specialistische deelrechtsgebieden zoals Security, Cloud en Legal Tech.

 

Wat zijn voor jou de belangrijkste motieven geweest om bij ICTRecht te willen werken?

Ik vond privacy heel interessant en wilde mij daar verder in ontwikkelen. Door de vele trainingen die binnen ICTRecht worden aangeboden is er de mogelijkheid om mijn kennis te verdiepen en verbreden en dat ook meteen in de praktijk te brengen. Het leuke vind ik vooral dat je voor verschillende opdrachtgevers werkt, waardoor je heel veel ervaring opdoet in verschillende bedrijven en die kennis ook kunt toepassen bij volgende opdrachtgevers. Ik heb echt gemerkt dat ik binnen korte tijd heel veel verschillende ervaring heb opgedaan. De diversiteit in werkzaamheden gecombineerd met de continue nieuwe opleidingsmogelijkheden bevestigt dat werken bij ICTRecht Detachering echt een goede stap is geweest. Ook het vooruitzicht om me te kunnen verdiepen in een van de deelrechtsgebieden spreekt me enorm aan. 

Wat vind je het leukste aan werken bij ICTRecht? 

De afwisseling in opdrachten, gezellige en leuke sfeer binnen het team en de opleidingen/trainingen. 

Welke uitdagingen ervaar jij en hoe gaat de organisatie hiermee om volgens jou?

Hoewel de diversiteit in opdrachtgevers leuk is moet je hierdoor ook goed kunnen plannen en tegelijk flexibel zijn omdat die planning altijd wel op de een of andere manier zal veranderen. Dat is soms even zoeken, maar komt uiteindelijk altijd wel goed. Als je er zelf niet uitkomt denkt de organisatie met je mee over hoe dit op te lossen. 

Zou jij anderen aanraden om bij ICTRecht (Detachering) te komen werken? En waarom? 

Jazeker, als jij van diversiteit houdt en flexibel bent is dit de uitgewezen organisatie om jezelf op juridisch inhoudelijk vlak en professioneel vlak te blijven ontwikkelen. Stilstaan is eigenlijk geen optie, je bent voortdurend aan het leren en werken aan uitdagende opdrachten!

Stilstaan is geen optie, je bent voortdurend aan het leren en werken aan uitdagende opdrachten!
Prija Rambali
Juridisch adviseur | ICTRecht Detachering
Powered by Emply