Juridische stage ICT- en informatierecht (WO)


Ben jij een wo (master) student en wil jij in een jong team praktijkervaring opdoen op het gebied van ICT- en internetrecht? Wij zijn doorlopend op zoek naar gedreven stagiair(e)s voor een periode van minimaal twee maanden. 

Wij bieden

Wij bieden een stageplaats aan op onze vestiging in Groningen. ICTRecht is doorlopend op zoek naar gedreven stagiair(e)s en is daarom niet gebonden aan specifieke stageperiodes. Gedurende twee maanden laten we je kennis maken met alle facetten van onze praktijk. Je draait mee als een volwaardig lid van ons team en voert diverse werkzaamheden uit. Zo krijg je de mogelijkheid om aan te schuiven bij besprekingen met de klant, zoek je juridische kwesties tot de bodem uit voor een praktisch advies op maat en help je bijvoorbeeld mee met het uitvoeren van een websitescan. 

Wie ben jij?

Je bent een zelfstandige, creatieve en ondernemende stagiair(e) die op zoek is naar een interessante stageplaats. Je hebt aantoonbare affiniteit met ICT- en internetrecht en/of het intellectueel eigendomsrecht en volgt een studie op WO-niveau. Je bevindt je in een afrondende fase van je bachelor of bent al begonnen aan je master. Verder is het natuurlijk van belang dat je beschikt over een goede dosis humor en ben je een echte teamspeler.

Ik wil solliciteren!

Ben jij de persoon die wij zoeken en ben jij minimaal twee maanden beschikbaar? Dan willen we je graag leren kennen! Solliciteer door hieronder op de button 'Solliciteren' te klikken!

Als je nog vragen hebt over de functie of de procedure kan je deze per e-mail stellen aan Jonas van Ginkel (zie de contactpersoon). Een Google- en socialmediaonderzoek maakt deel uit van de procedure. Resultaten worden met jou besproken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel: Juridische stage ICT- en informatierecht (WO)
Carrièreniveau: Overig
Dienstverband: Stage
Opleidingsniveau: WO
Uren per week: Fulltime
Contactpersoon vacature:
Jonas van Ginkel j.vanginkel@ictrecht.nl
Powered by Emply