Junior Privacy jurist (WO)

Highlights functie

 • Een rol waarin je direct veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt, zoals zelfstandig contact met de klant.
 • Focus op jouw ontwikkeling en het volgen van privacy opleidingen (waaronder de IAPP-trainingen en FG-opleiding) aan onze ICTRecht Academy.
 • Ruimte om door te groeien naar een managementfunctie of rol als superspecialist.
 • Persoonlijke begeleiding van gespecialiseerde collega juristen.

Wat ga je doen? 

Als Junior Privacy jurist bij ICTRecht adviseer jij verschillende organisaties op het gebied van privacyrecht en alle aanverwante wet- en regelgeving. Zo kan je het ene moment te maken krijgen met de afhandeling van een groot datalek en het andere moment gevraagd worden een verwerkersovereenkomst uit te onderhandelen. Ook het in teamverband uitvoeren van privacyinventarisaties en DPIA's behoren bijvoorbeeld tot je werkzaamheden. 

Daarnaast is er veel aandacht voor jouw ontwikkeling en volg je als junior jurist verschillende trainingen bij onze ICTRecht Academy. Je maakt deel uit van een hecht team met veel gespecialiseerde collega adviseurs bij wie je altijd terecht kunt om te sparren. Alles om jou in een vertrouwde en professionele werkomgeving te helpen groeien en verder te laten specialiseren als jurist.

Wie wij zoeken:

 • Je hebt een (bijna) afgeronde master rechten op zak.
 • Je bent jezelf (introvert of meer extravert; wij willen een divers team).
 • Ben jij een liefhebber van privacy of tech, dan is dat een pré.
 • Je hebt 0-2 jaar werkervaring.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

*Deze eisen geven een richting aan het profiel dat wij voor deze functie zoeken. Voldoe jij niet aan alle eisen, maar denk je wel dat de beschreven werkzaamheden bij jou passen? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren of vrijblijvend contact op te nemen voor een kennismaking. 

Wat wij bieden: 

 • Een bruto startsalaris tussen € 2.775 - € 3.500 p/m op basis van 40 uur.
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • 8% vakantiegeld, een pensioenregeling en een bonusregeling.
 • 29 vakantiedagen en de mogelijkheid tot het kopen van extra vrije dagen.
 • Alle benodigde thuiswerkfaciliteiten en online tools.
 • Werken met de nieuwste Legal Tech tools.
 • Ruimte om te investeren in jouw eigen ontwikkeling, bijvoorbeeld door deelname aan de FG-opleiding van onze ICTRecht Academy of het CIPP/E (IAPP) examen af te leggen.
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden op zowel inhoudelijk als andere niveaus/afdelingen binnen ICTRecht.
 • Een informele en sfeervolle werkomgeving in Eindhoven (op 5 minuten loopafstand van Eindhoven CS).
 • Wij begrijpen dat er meer in het leven is dan werk alleen. Verplichte kantoortijden kennen wij daarom niet. Wat wij wel kennen zijn flexibele werktijden.

Benieuwd wat wij je nog meer hebben te bieden, klik hier

Over ICTRecht

Met ICTRecht zijn wij dé specialist in de praktijk. Wij geven praktisch advies waar de klant direct mee aan de slag kan. ICTRecht is gevestigd in Amsterdam, Enschede, Eindhoven, Groningen en Maastricht en bestaat inmiddels uit ruim 150 gedreven collega’s met uiteenlopende specialismen. Samen werken we voor opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren, van grote commerciële partijen tot zorg- en overheidsinstellingen. Wij kijken dan ook graag samen met jou waar jouw affiniteit ligt. 

ICTRecht is een snelgroeiende en dynamische organisatie. Dit uit zich in veel leuke collega’s en het gezamenlijk opbouwen van een leuke werkomgeving. Persoonlijke ontwikkeling is een van onze belangrijkste speerpunten, en we bieden volop ruimte voor eigen initiatief. Ondanks de verschillende locaties vinden wij het erg belangrijk om als organisatie met elkaar verbonden te blijven. Zowel om kennis als successen met elkaar te kunnen delen.  

Wil je een beter beeld krijgen van wie wij zijn en wat we bij ICTRecht doen tijdens en naast ons werk? Neem dan een kijkje op onze LinkedIn- en Instagrampagina en kom het daarna vooral zelf ervaren. 

Inclusiviteit en diversiteit 

ICTRecht wil een organisatie zijn waarbinnen iedereen zich thuis voelt. Wij zijn ervan overtuigd dat de diversiteit van onze medewerkers onze kracht is en staan voor gelijke carrièrekansen voor iedereen.

Onze vacatures staan dan ook open voor elke kandidaat die zich hier (gedeeltelijk) in herkent. Wij kijken niet alleen naar je studie-achtergrond, maar naar je complete persoonlijkheid. Wij zijn benieuwd wat jou uniek maakt!

Ik wil solliciteren of vrijblijvend kennismaken

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken met een collega? Twijfel je of deze vacature bij je past, of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Dan kan je altijd terecht bij Brend de JongCorporate Recruiter, via e-mailadres b.dejong@ictrecht.nl of telefonisch via 06 81 38 77 71.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben.

Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel: Junior Privacy jurist (WO)
Werkervaring: 0-2 jaar
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband
Opleidingsniveau: WO
Uren per week: 32-40 uur
Contactpersoon vacature:
Brend De Jong b.dejong@ictrecht.nl
Locatie: Lichttoren, 32, 5611 BJ, Eindhoven
Powered by Emply